DacometerVeel ondernemers willen zelf hun administratie bijwerken. Hiervoor is in de meeste gevallen een computerprogramma noodzakelijk. Er zijn veel verschillende programma’s in de markt, van sterk uit eenlopende kwaliteit en prijsklasse.

Voor ons als kantoor is het eigenlijk niet echt van belang welk programma u als ondernemer kiest. Belangrijk is alleen dat het een passend programma is voor uw onderneming en dat het programma de mogelijkheid heeft om een auditfile te maken. Dit auditfile gebruikt de belastingdienst bij een evt controle en is handig voor uitwisseling van de boekhoudgegevens met ons kantoor.

Ook bieden wij de ondernemer welke nog geen boekhoudprogramma heeft, of een nieuw programma zoekt de mogelijkheid om gebruik te maken internetboekhouden. Hiervoor kunt u bij ons een abonnement afsluiten, voor een vast bedrag per maand.

Wanneer u gebruik maakt van internetboekhouden, hoeft u niet te investeren, en bent u ook geen onderhoudskosten verschuldigd. U kunt toegang krijgen tot uw boekhouding vanaf elke pc met een internetaansluiting. Ook hoeft u geen backup te maken.

Op het moment dat u uw administratie bijwerkt, dan werkt u rechtstreeks op onze server. Hierdoor kunnen wij direct meekijken en evt correcties aanbrengen. Wanneer ondersteuning nodig is, zien wij ook precies wat u doet.

Wanneer u denkt dat internetboekhouden geschikt is voor uw bedrijf, dan kunt u het beste even contact opnemen met ons kantoor voor een demonstratie en een offerte van de kosten.

Meer informatie over het door ons gebruikte systeem kunt u vinden op https://nl.visma.com/eaccounting