noab-logo2

Ons kantoor is lid van de NOAB (Nederlandse orde van administratie- en belastingdeskundigen)

NOAB is dé branchevereniging voor kantoren die actief zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening en zich richten op MKB-ondernemers. De NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen.

Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Een kantoor dat lid is van de NOAB wordt periodiek gecontroleerd of men nog aan de vereisten van dit keurmerk voldoet. Dit lidmaatschap houdt onder meer in, dat wij als kantoor verplicht zijn om onze kennis op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied op peil te houden d.m.v. cursussen en dat wij ook conform de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden) onze diensten verlenen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid voor om gebruik te maken van de NOAB Adviesgroep. Hierbij zijn fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen aangesloten wanneer er behoefte is tot specialistische kennis welke we zelf niet in huis hebben. Wilt u meer informatie over dit lidmaatschap klik dan op het logo van de NOAB.