noab_logo_108x144px-voor-webZakelijk
Bij ons kan vrijwel iedere ondernemer terecht. Dit kan zijn voor het samenstellen van de jaarrekening, het bijwerken van de administratie, het verzorgen van de fiscale aangiften, het verzorgen van de salarisadministratie etc. of delen hiervan. Wij kunnen u bijstaan en adviseren bij o.a. het inrichten van uw administratie, het kiezen van een rechtsvorm, starten van een onderneming en investeringsbeslissingen. Wij zijn gedreven om u zodanig van dienst te zijn, dat u kunt doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Dat we een klein kantoor zijn, wil niet zeggen dat de dienstverlening ook beperkt is. Mocht het nodig zijn, dan hebben wij de beschikking over specialisten op vrijwel elk terrein, en hanteert ons kantoor een klachtenregeling voor haar cliƫnten.

Particulier
Ook als particulier bent u bij ons welkom. Wij verzorgen graag uw belastingaangifte. Ook kunt bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld hulp nodig bent voor het invullen van een formulier/aanvraag en hulp bij offertes van leningen, hypotheken, beleggingsproducten of verzekeringen. Dit doen wij altijd onafhankelijk omdat wij zelf deze producten niet verkopen en dus geen voordeel hebben bij een eventuele keuze welke u gaat maken.